Ένα "ταξίδι"

    Ένα "ταξίδι" που ξεκίνησε την προηγούμενη ημερολογιακή χρονιά και ολοκληρώθηκε τη φετινή έφτασε στο τέλος του . Μια σχολική χρονιά που ξεκίνησε πέρυσι (Σεπτ 2015) και ολοκληρώθηκε εφέτος (Μαι 2016). έφτασε στο τέλος της. 
   Επιβάτες αυτού του ταξιδιού ήταν ιδιαίτερα τα παιδιά που διαγωνίστηκαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις . Σήμερα και επίσημα με την ανακοίνωση των βαθμολογιών Ολοκληρώθηκε αυτή η πορεία μέσα από την προετοιμασία και τον κόπο που κατέβαλλαν όλη αυτή την σχολική χρονιά οι υποψήφιοι μαθητές και μαθήτριες . 

      Κάποιοι/-ες σήμερα έλαβαν την επιβράβευση κατά πόσο μόχθησαν και κατέβαλλαν τις δυνάμεις και τις προσπάθειές τους . Σε όλους και όλες αξίζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ανεξαρτήτου αποτελέσματος . Η ζωή μας δίνει και παίρνει όσο εμείς αγωνιζόμαστε ανάλογα με τον βαθμό που αγωνιζόμαστε . λέει κάπου ότι σπέρνει ο γεωργός στο χωράφι του αυτό και θερίζει ,
      Ένα νέο ταξίδι και μια νέα πορεία ξεκινάει για τους υποψηφίους των Φετινών Πανελληνίων αυτής της Ακαδημαϊκής .

       Εύχομαι ολόψυχα στα παιδιά που έδωσαν εξετάσεις και σήμερα επιβραβεύονται με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τους ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΉ ΠΛΕΟΝ ΠΟΡΕΊΑ ΚΑΙ περαιτέρω ΣΤΗΝ ΜΕΤΈΠΕΙΤΑ ΖΩΗ ΤΟΥΣ .




                                                                                Καλογιάννης Νέστορας ΠΕ20 (Πληροφορικός )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου